onsdag 30 november 2011

Till våra bloggläsare; Julkalendern där ingen blir portad!


I vårt yrke som byggnadsantikvarier får vi ofta möjlighet att besöka fascinerande och intressanta kulturmiljöer. Välbevarade hus och anläggningar som ibland inte är så kända och som i andra fall är väletablerade besöksmål. För att fler ska kunna få tillfälle att dela våra upplevelser lanserar vi nu för första gången en julkalender på vår blogg!

Julkalendern består av 24 portar som alla leder in till spännande kulturmiljöer runt om i vårt län. Som i en traditionell julkalender kommer vi att dag för dag fram till julafton öppna en lucka, dvs en port, per dag och berätta något särskilt om någon interiör som finns innanför. Porten publiceras på bloggen varje morgon klockan 06:00 och klockan 16:00 är det dags för portöppning. Gissa gärna i kommentarsfältet om du tror dig veta vilken interiör som döljer sig bakom porten eller om du har något annat att berätta om huset eller interiören.

Följ med i vår julkalender redan från början imorgon, torsdag 1/12 och låt Länsmuseets byggnadsantikvarier bli din portöppnare till kulturmiljöerna i Gävleborg!

Inga kommentarer: