måndag 16 februari 2015

Vi ÄR kvar!

Ni kanske undrar varför vi inte har bloggat så mycket under det senaste året? Det enkla svaret på den frågan är att vår tid helt enkelt inte har räckt till för detta. Efter museets omorganisation våren 2014, minskades antalet byggnadsantikvarietjänster ner. Efter årsskiftet är vi bara två byggnadsantikvarier kvar - jag och Daniel. En tjänst är vakant och den hoppas vi tillsätts senare under året. Ingela finns kvar i huset, men har en ny tjänst som avdelningschef på Publika avdelningen.

Vi tycker att det är väldigt kul att blogga och kommer att fortsätta med det! Är det något speciellt som ni skulle vilja att vi skriver om framöver? Tipsa oss gärna!

3 kommentarer:

Helen sa...

Gärna berättelser om spännande hus i länet och gärna med både gamla bilder och nya. Nu när Alfta prästgård skulle säljas sökte jag information om det huset, men kunde i stort sett inte hitta något.I en tidningsartikel står det om en perukkammare i prästgården som inte får ändras, men ingenting om vad en perukkammare är för något och varför den inte får ändras.

Anonym sa...

Härligt att ni inte slutat blogga! Jag hann bli orolig men nu känns det bättre. Kämpa på!
Joakim, Kalmar.

Ulrika Olsson sa...

Kul med uppmuntran! Vi har planer på att bjuda er på äldre interiörbilder från våra samlingar!