fredag 31 januari 2014

Vem vet mest om Ljusdal 2014?

Från 2013 års upplaga av finalen. Merparten av finalisterna närmast i bild.
Pannorna läggs i djupa veck, 15 kluriga frågor, 10 finalister och endast en som kan stå som slutlig vinnare. På lördag, den 1 februari, kl. 13:00, i Ljusdalssalen i Förvaltningshuset i Ljusdal är för fjärde året i rad dags för finalen i bildgåtan "Det hvar på köpingen". Tävlingen, som går ut på att känna igen byggnadsdetaljer i Ljusdals köping, har pågått från 1 advent till 7 januari och de som lämnat in tävlingsblanketten och hade fler än 21 av 24 möjliga rätt - i år 10 personer - har bjudits in till vår uppföljningstävling.

Alla som vill är givetvis välkomna som åhörare vid vårt arrangemang då vi även redovisar de rätta svaren och visar bilder från fjolårets upplaga av Det hvar på tiden - Ljusdals kulturhistoriska festival. Arrangemanget anordnas som ett led inför sommarens upplaga av Det hvar på tiden - Ljusdals kulturhistoriska festival, i år med temat Ljusdals köping 100 år.

2013 års pristagare i finalen. Vem blir det i år?
Missa inte den prestigefyllda kampen då Ljusdals främste köpingskännare 2014 ska koras. Vi bjuder på fika. Alla är varmt välkomna!

Inga kommentarer: